Krmivo Tetra Anchovies 250ml
Kód: A1-240308Související produkty
Trixie pinzeta na krmení ter.zvířat,rovná 20cm
Březový kmen, polyesterová pryskyřice, 15 cm
Miska na krmení nebo vodu pro terarijní zvířata. Velikost: 19,5 x 13,5 x 4 cm.
Terarijní písek červený jemný vhodný pro pouštní a stepní zvířata. Písek je prosátý a jeho červená barva působí velmi přirozeně. Po důkladném proprání je možné písek použít i na...
Substrát pro vlhká terária
Energetické krmivo s krilem a garnáty pro vodní želvy.
Savanna wood patří mezi nejoblíbenější kořeny, které ti pomohou jednoduše dosáhnout krásný a přirozený vzhled tvého akvária. Tyto kořeny jsou krásné členité a...
Žárovka poskytuje optimální poměr ultrafialového UVA záření, světelného záření a infračerveného (tepelného) záření.
Žárovka poskytuje optimální poměr ultrafialového UVA záření, světelného záření a infračerveného (tepelného) záření.
Krmivo pro mladé vodní želvy.
Doplňkové krmivo pro ježky. Složení: obiloviny, maso a produkty živočišného původu, ovoce, hmyz, oleje a tuky, produkty rostlinného původu, droždí. Expirace:25/04/2024
Analogový termometr/hydrometr pro přesné určení teploty a vlhkosti v teráriu. Rozsah od -25° C do 55° C (0°-110° Farenheit) a 0 až 100 % vlhkosti. Jednoduchá montáž díky .
Detailní popis produktu
Přírodní doplňkové krmivo z celých ančoviček pro vodní želvy.
Krmivo pro vodní želvy se skládá z celých ančoviček pro přirozenou výživu. Ančovičky jsou malé, sušené ryby, které jsou ideální dárek pro vodní želvy. Jsou mimořádně bohatým zdrojem bílkovin pro zdravý růst svalů a tělesný růst. Proces jemného sušení zajistí nejlepší kvalitu a nejlepší chuť. Bohaté na přírodní atraktanty.
Krmný návod: podávejte několikrát týdně jako doplněk k hlavnímu krmivu. Mělo by být podáváno jako doplněk ke krnivu Tetra ReptoMin.
Složení: 100% ančovičky.
Jakostní znaky: proteiny 68%, vlhkost 10%, oleje a tuky 8%, hrubá vláknina 2%.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | TERARISTIKA |
|---|---|
| EAN: | 4004218240308 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
