Sportcarp Konopásek vnadící směs Kapr 2kg

Kód: 71228
135 Kč
Skladem (2 ks)

Špičková vnadící směs vyráběná dle receptury p. Richarda Konopáska, několikanásobného mistra republiky v lovu ryb na udici a úspěšného účastníka mnoha mistrovství světa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špičková vnadící směs vyráběná dle receptury p. Richarda Konopáska, několikanásobného mistra republiky v lovu ryb na udici a úspěšného účastníka mnoha mistrovství světa.

 

Tyto směsi jsou čistým produktem letitých zkušeností a úspěchů profesionálních závodníků. Richard Konopásek má za sebou obrovské množství (většinou úspěšných) závodů, kde je potřeba rychle reagovat na aktuální situaci a zaujmout mnohdy vystresované a letargické ryby. Přesně pro tyhle účely byly tyto směsi vytvořeny. 
Jsou k dispozici ve třech variantách.

Červená je jednoznačně nejpopulárnější a mezi zákazníky zdaleka nejoblíbenější. Její složení umožňuje vytvářet směs mnoha podob. Ihned po dopadu do vody začíná pracovat a odpouštět drobné částečky s intenzivní vůní v červeném mraku. Má vynikající pojivost, takže díky ní můžete pojit drobný partikl, kterého do směsi dostanete až 40% bez toho, abychom krmné koule trhali při házení. Při citlivém míchání z ní je možno vytvořit i obalovací pastu s mimořádnou atraktivitou, která vám dopomůže k mnohem rychlejším záběrům. S velkou oblibou tuto směs používají na různých závodech i naši testeři, kdy je možné ji použít na první masivní zákrm, ale ukázala se i jako velmi silná zbraň při dokrmování během lovu ze sloupce. Při rychlém navlhčení totiž její částečky ledabyle plavou sloupcem a udržují tak, jinak letargické, ryby v "pohotovosti". 

Žlutá směs vychází ze stejného základu, ale má mírně hrubší strukturu, která je vhodnější pro lov na feeder, jelikož se lépe uvolňuje z používaného krmítka.  

Černá má opět stejný původ, ale krom jiného barviva byly použity i jiné atraktory a byla přidána sůl. Směs je určena spíše pro chladnější měsíce a lov v čistějších vodách, kde dokáže maximálně předvést svoje plusy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: