GR Marmiška Jesenická 3g
Kód: 1225Související produkty

Tyto univerzální tekuté boostery jsou snadnou a efektivní cestou k vyšší úspěšnosti při lovu kaprovitých ryb. Zvyšují atraktivitu boilies, pelet, meth...

Výběrový nakládaný tygří ořech ve speciálním ochuceném nálevu. Tato zrna pocházející ze Španělska a mohou se pyšnit nejen impozantní velikostí, ale ta...

Revoluční produkt pro váš lov kaprovitých ryb. Je určen k přímé aplikaci na nástrahu, ale stejně tak jej můžete nakapat na PVA punčochu nebo na naplně...

• 3D skenované detaily • Skvělá na házení, vertikální přívlač a trolling • Vestavěné ocelové chrastítko • Speciální PHP barvy a vůně vyvolávající útoky • Kvalitní J-háček a...

Naviják s pěti kuličkovými ložisky, lehkým a kompaktním tělem z grafitové slitiny, velmi hladkým chodem a citlivou přední brzdou. Toto vše tento navij...

Naviják s pěti kuličkovými ložisky, lehkým a kompaktním tělem z grafitové slitiny, velmi hladkým chodem a citlivou přední brzdou. Toto vše tento navij...

Pečlivě vyladěný mix prémiového drceného partiklu pro lov kaprovitých ryb. Jednotlivé druhy semen jsou vařeny v páře a následně drceny na směs s optim...

Menší druh žížaly "dešťovky", který je oblíbený pro své univerzální použití. Vhodný pro všechny způsoby lovu. Má tužší kůži, v ledničce vydrží mnoho t...

Ultra ostré háčky vyrobené z vysoce kvalitní japonské oceli.

Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází k...

Nový základní model podběráku, který však přináší nekompromisní kvalitu a spolehlivost. Při návrhu byl kladen velký důraz na pevnost odolnost středové...

Pevný, skoro jeden metr dlouhý bodec, který je dostatečně těsný, aby z něj prut nevypadl, ale dostatečně volný, aby šel prut v případě záběru rychle vytáhnout. Bodec...

Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází k...

Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází k...