Resun PG 28000 kalové čerpadlo

Kód: 03912
ZDARMAZDARMA 5 999 Kč –25 %
Kalové čerpadlo Resun PG-28000
5 999 Kč –25 % 4 499 Kč
Skladem (1 ks)

Nejvýkonnější čerpadla, která tvoří naši nabídku, patří do kategorie tzv. kalových čerpadel, jejich uplatnění je však naprosto variabilní. Technické parametry PG-28000: Výkon: 28 000 l/h Příkon: 550W Napětí: 220V Hloubka max.: 6,0 m Průměr vstup: 45 mm Průměr výstup: 35 mm Mimořádná délka kabelu: 10 m K použití do velkých filtračních systémů a fontán, může pracovat uvnitř i vně nádrže. Lze je použít i pro přečerpávání velkých objemů vody např. v pěstírnách nebo v zahradních jezírkách. Čerpadla lze instalovat ve vodorovné i svislé poloze, ponořená i neponořená, mohou mít sací kryt, na jehož výstup lze připojit běžně dostupné příslušenství. Jedinečná konstrukce umožňuje přečerpávat i znečištěnou vodu. Jednoduchá montáž a údržba, obsahuje tepelnou pojistku. Světlost výstupu čerpadla je možné zvětšit přiloženou přechodkou. Výstup lze dle potřeby nastavit do různých směrů. Čerpadlo nesmí pracovat na sucho.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejvýkonnější čerpadla, která tvoří naši nabídku, patří do kategorie tzv. kalových čerpadel, jejich uplatnění je však naprosto variabilní.

Technické parametry PG-28000:
Výkon: 28 000 l/h
Příkon: 550W
Napětí: 220V
Hloubka max.: 6,0 m
Průměr vstup: 45 mm
Průměr výstup: 35 mm
Mimořádná délka kabelu: 10 m

K použití do velkých filtračních systémů a fontán, může pracovat uvnitř i vně nádrže. Lze je použít i pro přečerpávání velkých objemů vody např. v pěstírnách nebo v zahradních jezírkách.

Čerpadla lze instalovat ve vodorovné i svislé poloze, ponořená i neponořená, mohou mít sací kryt, na jehož výstup lze připojit běžně dostupné příslušenství.
Jedinečná konstrukce umožňuje přečerpávat i znečištěnou vodu. 
Jednoduchá montáž a údržba, obsahuje tepelnou pojistku.
Světlost výstupu čerpadla je možné zvětšit přiloženou přechodkou. 
Výstup lze dle potřeby nastavit do různých směrů. 
Čerpadlo nesmí pracovat na sucho.

Doplňkové parametry

Kategorie: Akvaristika
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: