LO Starfish XXL Kapr 3kg

Kód: 1565
145 Kč
U dodavatele
Položka byla vyprodána…

Vylepšená verze krmítkové směsi Starfish! Univerzální krmítková směs v balení 3kg. NEW Starfish - nově upravená směs je voňavější a ještě efektivnější než původní balení. Krmítkové směsi STARFISH XXL NEW obsahují špičkové komponenty jako je Coco Belge, které podporuje chuť k braní, pražené konopí pro vyšší atraktivitu, vybrané druhy ořechů a kvalitní pečivo. Vnadící směs je doplněna kukuřičnými a obilnými šroty, pekárenskými a cukrářskými komponenty, chuťovými a pachovými stimulátory a dalšími speciálními přísadami. Směs je navíc obohacena o cenné bioaktivátory, povzbuzující zvýšené přijímání potravy a zároveň látkovou výměnu ryb (metabolismus), které jsou skvělým pomocníkem zejména u delších výprav k vodě. Směs můžete samozřejmě doplnit dalšími ingrediencemi a živočišnou složkou jako jsou červi, patentky, hnojáci a další.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vylepšená verze krmítkové směsi Starfish! Univerzální krmítková směs v balení 3kg.

NEW Starfish - nově upravená směs je voňavější a ještě efektivnější než původní balení.

Krmítkové směsi STARFISH XXL NEW obsahují špičkové komponenty jako je Coco Belge, které podporuje chuť k braní, pražené konopí pro vyšší atraktivitu, vybrané druhy ořechů a kvalitní pečivo.

Vnadící směs je doplněna kukuřičnými a obilnými šroty, pekárenskými a cukrářskými komponenty, chuťovými a pachovými stimulátory a dalšími speciálními přísadami. Směs je navíc obohacena o cenné bioaktivátory, povzbuzující zvýšené přijímání potravy a zároveň látkovou výměnu ryb (metabolismus), které jsou skvělým pomocníkem zejména u delších výprav k vodě.

Směs můžete samozřejmě doplnit dalšími ingrediencemi a živočišnou složkou jako jsou červi, patentky, hnojáci a další.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: